+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Een rol die niet voor iedereen is weggelegd

Bij Von Gahlen geloven we dat ergens aan bijdragen je werk leuker maakt. Dat geldt ook voor de mensen die bij ons stage komen lopen. Binnen Von Gahlen zouden we graag samenwerken met een enthousiaste HR afstudeerder die graag innovatief bezig is. Binnen de organisatie hebben we verschillende onderwerpen waar we jou in willen uitdagen om naar te kijken. Onze voorkeur gaat uit naar de performance management cyclus, het beloningsbeleid of de functieomschrijvingen/competentieprofielen. Daarnaast verwachten we van jou dat je ook operationeel meewerkt om je onderzoek te versterken. Wil jij het verschil maken?

Dan komen wij graag in contact met jou!

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat, verteld Bryan (voormalig afstudeerder) je graag wat meer over zijn traject: “Mijn onderzoek ging over kennisdeling binnen een organisatie. Tijdens  mijn onderzoek heb ik gekeken naar hoe het delen van kennis momenteel plaatsvindt en op welke wijze dit verbeterd kan worden. In het begin was het zoeken naar wat ik precies zou gaan doen, hoe ik het zou doen en vooral waarom ik sommige keuzes maakte. Op den duur merk je dat je er steeds meer in begint te komen. Ik had dan ook een zeer interessant onderwerp en heb daardoor organisatie van waardevolle informatie kunnen voorzien. Een spannende periode waar ik met veel plezier op terugkijk. Maar zonder door expertise van collega’s. was dit niet gelukt. Binnen Von Gahlen merk je namelijk dat er echt meegedacht wordt waardoor iedereen ook zeer benieuwd is naar wat je uiteindelijk gaat aanbevelen. Nu ben ik parttime werkzaam en ben ik bezig met het implementeren van een van mijn aanbevelingen”

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur;
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel;
• Een stagevergoeding;
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse om bij ons af te komen studeren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bryan Delmee, Junior HR adviseur, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..