+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Een en al techniek

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terecht komt met mensen die je interesses delen. Al onze monteurs hebben een passie voor techniek. Als elektro monteur werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau. Samen met de andere monteurs ben je verantwoordelijk voor het monteren van de producten voor de klant. Als monteur ben jij degene die het eindproduct maakt en voor de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens het verschil maakt. Wil jij hier aan bijdragen?

Dan komen wij graag in contact met jou!

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat, vertelt Rob je graag wat meer over zijn rol als eerste elektro monteur : “Als monteur ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het elektrische gedeelte van onze eindproducten. Dat gaat van het bedraden en monteren van de machines tot het installeren en aansluiten van besturingskasten. Als elektro monteur is het erg belangrijk dat je bekend bent met PLC van Siemens en Schneider, de NEN 10 richtlijnen en tekening kan lezen (see electrical). Bij ons in Zevenaar bouwen we de producten op en testen ze, voordat de producten naar de klant gaan. Als de producten naar het buitenland gaan, vliegen wij er achteraan. Dat is altijd een mooie ervaring, want hierdoor heb ik al behoorlijk wat gezien van de wereld. Dat is best uniek. Onze mensen zijn echte teamplayers die van dynamiek houden en reizen niet erg vinden. Je bent namelijk 50% van het tijd in het buitenland.

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel 
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland 


Interesse?

Laat het ons weten! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.