+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Techniek en commercie

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Als service engineer heb je een passie voor zowel techniek en de klant centraal stellen. Dit doe je samen met je collega’s van de afdelingen sales en engineering. Daarbij werk je graag internationaal. Samen met de andere service engineer ben je verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoudt voor onze klanten in de medische wereld gericht op radioactieve geneeskunde. Wil jij hier aan bijdragen?

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Dan komen wij graag in contact met jou!

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat, vertelt Fons je graag wat meer over zijn rol als service engineer: “Als service engineer ben ik veel buiten de organisatie actief voor correctief en preventief onderhoud bij onze klanten. Dit kan in Koeweit en Brazilië zijn maar ook in Nijmegen. Om als service engineer aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je een brede technische achtergrond hebt zoals mechatronica. Op locatie moet je namelijk diverse problemen kunnen oplossen. Daarnaast sta je het ene moment in contact professoren en artsen en het andere moment met een collega monteur. Ontzettend divers dus waardoor je goed moet kunnen schakelen. Dit geldt ook voor de taal waar ik in communiceer. Goed Duits en Engels kunnen spreken en schrijven is essentieel. Wanneer ik in Zevenaar ben heb ik nauw contact met mijn collega van de afdeling after-sales om samen alles in goede banen te leiden. Samen zorgen we voor de verkoop van trainingen (die ik dan ook geef), spare-parts en onderhoudscontracten en zorgen we rapportages zodat we als organisatie weten waar we staan.’’

Wat bieden wij?
• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Service engineer?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.