+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Een en al techniek

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Al onze monteurs hebben een passie voor techniek. Als monteur mechatronica werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau. Samen met de andere monteurs ben je verantwoordelijk voor het monteren van de producten voor de klant. Als monteur ben jij degene die het eindproduct maakt en voor de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens het verschil maakt. Wil jij hier aan bijdragen?

 

Dan komen wij graag in contact met jou!

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat hebben we Raymon geïnterviewd. Raymon is de eerste monteur mechatronica. Hij beschrijft de rol als monteur als volgt: “ Als monteur ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het opbouwen van de producten van de klant. Dat gaat van het bedraden en monteren van de machines tot het installeren en aansluiten van besturingskasten. Dit zijn soms behoorlijk grote klussen. Maar doordat we met zijn achten zijn, heeft ieder zijn expertise. Bij ons in Zevenaar bouwen we de producten op en testen ze, voordat ze naar de klant gaan. Als de producten naar het buitenland gaan, gaan er een aantal monteurs mee. Dat is altijd een mooie ervaring, want hierdoor heb ik al behoorlijk wat gezien van de wereld. Dat is best uniek. Verder hebben we allemaal veel affiniteit met techniek. Vooral interesse in PLC besturingssystemen is belangrijk om je werk als monteur goed te kunnen doen.’’

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen heeft kent meerdere werkmaatschappijen en heeft naast de vestiging in Nederland ook vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Monteur mechatronica?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.